Dilimizin Zenginlikleri Projemiz

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından başlatılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak ta dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesi amacı doğrultusunda okulumuzda çalışmalar başlamıştır.Bu kapsamda ana sınıfı öğretmenimiz Aylin ANGUN Kasım ayinda velilere mektup gönderdi ve Tekerleme yolladı.Aralık ayında da etkileşimli hikaye nasıl okunur bilgilendirmesi yaptı ve bir hikaye kitabı PDF halinde yolladı. Ayrıca  Evde birlikte okuyup ,içerisinde bilmedikleri yeni ogrendikleri sözcükleri bulup seçtikleri birinin resmini sınıfa getirip anlattı.Öğretmenimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

09.01.2024 38

09-01-202409-01-2024